Try Our New BETA Version
GO
(navigation image)
Home Animation & Cartoons | Arts & Music | Community Video | Computers & Technology | Cultural & Academic Films | Ephemeral Films | Movies | News & Public Affairs | Prelinger Archives | Spirituality & Religion | Sports Videos | Television | Videogame Videos | Vlogs | Youth Media
Search: Advanced Search
Anonymous User (login or join us)
Upload

View movie

item imageitem imageitem imageitem image

View thumbnails

Play / Download (help[help])

(107.7 M)MPEG4
(109.4 M)MPEG4
(115.4 M)MPEG4
(118.3 M)MPEG4
(119.5 M)MPEG4
(121.0 M)MPEG4
(121.7 M)MPEG4
(122.3 M)MPEG4
(122.8 M)MPEG4
(123.2 M)MPEG4
(124.5 M)MPEG4
(124.9 M)MPEG4
(125.0 M)MPEG4
(125.3 M)MPEG4
(126.4 M)MPEG4
(127.4 M)MPEG4
(128.1 M)MPEG4
(128.3 M)MPEG4
(128.6 M)MPEG4
(131.6 M)MPEG4
(133.1 M)MPEG4
(135.6 M)MPEG4
(135.6 M)MPEG4
(135.9 M)MPEG4
(137.0 M)MPEG4
(137.3 M)MPEG4
(137.9 M)MPEG4
(142.4 M)MPEG4
(149.3 M)MPEG4
(162.6 M)MPEG4
(176.8 M)Ogg Video
(177.7 M)Ogg Video
(191.2 M)Ogg Video
(192.2 M)Ogg Video
(192.6 M)Ogg Video
(195.2 M)Ogg Video
(195.9 M)Ogg Video
(198.4 M)Ogg Video
(200.4 M)Ogg Video
(201.0 M)Ogg Video
(201.6 M)Ogg Video
(202.5 M)Ogg Video
(206.8 M)Ogg Video
(207.8 M)Ogg Video
(207.9 M)Ogg Video
(208.0 M)Ogg Video
(210.0 M)Ogg Video
(212.4 M)Ogg Video
(214.5 M)Ogg Video
(215.2 M)Ogg Video
(218.0 M)Ogg Video
(218.2 M)Ogg Video
(219.3 M)Ogg Video
(221.5 M)Ogg Video
(222.7 M)Ogg Video
(226.0 M)Ogg Video
(228.1 M)Ogg Video
(232.6 M)Ogg Video
(245.2 M)Ogg Video
(267.3 M)Ogg Video


All Files: HTTPS Torrent (2/0)

Resources

Bookmark

Quran in Albanian mp4Holy Quran in the Albanian Language MP4 News (Kur'an-i Kerim'i dhe Perkthimi i Plote Shaqip)

something has gone horribly wrong 8-p
Prefer flash? · Embed · Questions/Feedback?

Kur'an-i Kerim'i dhe Perkthimi i Plote Shaqip mp4Holy Quran in the Albanian Language MP3

http://archive.org/details/quraninalbanianmp3This movie is part of the collection: Community Video

Producer: Quran in Albanian mp4
Audio/Visual: sound, color
Keywords: ALLAH Kuran Muhammed islam komentim Shqip Video te shumta islami kuraniLigjerat Agonia e Vdekjes nga Shejh Nebil el-Iwedij Kur'ani i perkthim ne gjuhen Shqipe Kur'ani Fisnik përkthimi në gjuhën shqipe Kërkimi i shprehjes Kërkimi i sures Albanian balkan centar Islam Bosnia islam kuran Albanian balkan centar Islam Bosnia Ders on Albanian language Albanians Ders islam Albanian fatwa vaaz Kurani ne gjuhen shqipe Albanian Islam Kuran Kur'an-i Kerim'i dhe Perkthimi i Plote Shaqip Recitimi Dr.Fatih Çollak Kaligrafist Leximi i Perkthimi Kontraditat ne kuran dhe ne fene islamike Download Kurani Ne Gjuhen Shqipe Albanian Islam Kuran Arnavutca Kur'an-ı Kerim Hatim Seti Recitimi : Dr.Fatih Çollak albanian, albanian newspaper attacked, albanian madness, albanian mafia Islam in Kosovo Qendra për Studime Islame Kosovo Albanian Islamic Shqip,islam,shqip,studentet.info,film,th e message,albanian,kosova,makedonia,islami ,Mesazhi Islam Qendra për Studime dhe Kërkime Islame Islam shqip trojet shqiptare medrese shkollë Ummah islam, shqip, ilahi, nasheed, sadullah bajrami, adem ramadani, ribery, henry, fussball, converts, ligjerat, islame, shefqet krasniqi,Shqip,islam,shqip,studentet.inf o,film,the message,albanian,kosova,makedonia,islami ,Mesazhi Islam Shqip,prophet,Mohammed as ,muhamedi as,the messenger,last,last prophet Shefqeti ligjerata islam shqip ilahi kosovare Fatmir-T ligjerata fetare te fes islam shqip ilahi te sadullahi video shqip humor etja feja islame 4 shqip tetova kosova maqedoni struga allah dénimi Allahut vdekja kijameti xhehnemi xhenneti feja napoleon neu deutsch mutah beale outlawz nassiha muslim rappen Me perkthim shqip ... islam shqip albaner El Fatiha(shqip).ilahi hadithe muslim Sure El Fatiha islam, shqip, albaner, El Fatiha(shqip).ilahi, hadithe, muslim Islam shqip Musliman forum-islamik Feja Islame Ligjerata Xhamia Ilahije Ezani Ezane Shefqet Krasniqi Dhulkarnejn Ramadani Sadullah Bajrami Mazllum Muhamed.pejgamber.film,jeta,albania,peac e,shqip,albanian,islam,namaz,salat,namaz ,beggine Feja Islami islame islam shqip konvertim Kurani kuran Allah Allahu Zoti Muhamedi Jezusi mrekullia ligjerat dérguari xhennet parajs dénimi hocha profeti kijameti gjermania Përgjixhjet prej kuranit Zëri Bukur i Vogélushit duke recituar Kuran Ilahi Shqip Ligjerata Kur'an Drama Filma Albanian Nasheeds Movies English Arabic Albanian German Albaner Kosova Shqiperia Maqedonia Bosna America Canada Arabia Gjermania Krijimi Njeriu shqip islam muslim forum-islamik film kuran ders video Shirku është mëkati më i madh me të cilin është bërë mëkat ndaj Allahut dhe nuk ka krim më të madh se sa adhurimi i dikujt tjetër pos Allahut i cili është i Vetëm dhe i Pashoq subhanallah muhammed hadith kuran iman shqip ilahi ilahije ilahi shqip ilahije shqip allah, kosova, kosovo, islam, wunder, allah wunder, gucazi lavdim


Individual Files

Movie Files Animated GIF MPEG4 Ogg Video Thumbnail
JUZ-01-Albanian.mp4 213.6 KB 
128.1 MB 
207.8 MB 
3.9 KB 
JUZ-02-Albanian.mp4 215.6 KB 
128.6 MB 
214.5 MB 
4.2 KB 
JUZ-03-Albanian.mp4 215.3 KB 
124.5 MB 
202.5 MB 
4.2 KB 
JUZ-04-Albanian.mp4 210.5 KB 
122.8 MB 
198.4 MB 
4.1 KB 
JUZ-05-Albanian.mp4 262.4 KB 
123.2 MB 
207.9 MB 
5.3 KB 
JUZ-06-Albanian.mp4 208.5 KB 
118.3 MB 
195.2 MB 
4.0 KB 
JUZ-07-Albanian.mp4 208.4 KB 
125.3 MB 
206.8 MB 
4.2 KB 
JUZ-08-Albanian.mp4 204.3 KB 
115.4 MB 
191.2 MB 
4.0 KB 
JUZ-09-Albanian.mp4 203.1 KB 
109.4 MB 
177.7 MB 
4.0 KB 
JUZ-10-Albanian.mp4 213.2 KB 
107.7 MB 
176.8 MB 
4.0 KB 
JUZ-11-Albanian.mp4 206.4 KB 
127.4 MB 
212.4 MB 
4.0 KB 
JUZ-12-Albanian.mp4 207.8 KB 
121.7 MB 
201.0 MB 
2.5 KB 
JUZ-13-Albanian.mp4 205.3 KB 
125.0 MB 
208.0 MB 
4.0 KB 
JUZ-14-Albanian.mp4 203.2 KB 
119.5 MB 
195.9 MB 
3.9 KB 
JUZ-15-Albanian.mp4 205.3 KB 
131.6 MB 
219.3 MB 
3.9 KB 
JUZ-16-Albanian.mp4 203.2 KB 
135.9 MB 
215.2 MB 
4.0 KB 
JUZ-17-Albanian.mp4 203.0 KB 
126.4 MB 
210.0 MB 
2.5 KB 
JUZ-18-Albanian.mp4 205.6 KB 
122.3 MB 
201.6 MB 
2.5 KB 
JUZ-19-Albanian.mp4 202.5 KB 
137.9 MB 
228.1 MB 
4.0 KB 
JUZ-20-Albanian.mp4 167.8 KB 
121.0 MB 
192.2 MB 
2.3 KB 
JUZ-21-Albanian.mp4 205.0 KB 
133.1 MB 
218.0 MB 
4.0 KB 
JUZ-22-Albanian.mp4 167.9 KB 
128.3 MB 
200.4 MB 
3.4 KB 
JUZ-23-Albanian.mp4 202.2 KB 
142.4 MB 
232.6 MB 
2.3 KB 
JUZ-24-Albanian.mp4 168.1 KB 
124.9 MB 
192.6 MB 
3.4 KB 
JUZ-25-Albanian.mp4 203.5 KB 
137.0 MB 
222.7 MB 
3.8 KB 
JUZ-26-Albanian.mp4 204.2 KB 
135.6 MB 
218.2 MB 
4.0 KB 
JUZ-27-Albanian.mp4 203.2 KB 
137.3 MB 
221.5 MB 
4.1 KB 
JUZ-28-Albanian.mp4 201.9 KB 
135.6 MB 
226.0 MB 
4.2 KB 
JUZ-29-Albanian.mp4 202.5 KB 
149.3 MB 
245.2 MB 
3.9 KB 
JUZ-30-Albanian.mp4 193.7 KB 
162.6 MB 
267.3 MB 
3.6 KB 
Information FormatSize
quraninalbanianmp4_files.xml Metadata [file] 
quraninalbanianmp4_meta.xml Metadata 3.6 KB 
Other Files Archive BitTorrent
quraninalbanianmp4_archive.torrent 72.9 KB 

Be the first to write a review
Downloaded 334 times
Reviews


Terms of Use (31 Dec 2014)